ZUP design d.o.o.

Zveste stranke nam zaupajo že vrsto let, saj se trudimo izpolnjevati vsa njihova pričakovanja.
Sledimo trendom, izboljšujemo izdelke in storitve v skladu s željami naših strank. Zagotavljamo  
najvišjo kakovost storitev v vseh fazah dela in smo usmerjeni k nenehnemu izboljševanju.

Lastni grafični oddelek
Lasten grafični oddelek sodobni design po vaših željah

Profesionalno oblikovanje pusti pomemben odtis na vseh materialih, s katerimi vaše podjetje komunicira na trgu - naj bo to logotip, celostna grafična podoba, vozilo, tiskovine ali promocijski material. Nudimo enostavno in cenovno ugodno storitev oblikovanja in grafične priprave. Nazorno vam pokažemo celoten potek dela. S tem je odločitev o končnem izdelku in njegovi izvedbi za vas preprostejša in preglednejša, hkrati pa so vam stroški znani vnaprej.
Sledimo trendom, izboljšujemo izdelke in storitve v skladu z željami naših strank. Zagotavljamo najvišjo kakovost storitev v vseh fazah dela in smo usmerjeni k nenehnemu izboljševanju.

Po vaših željah vam izdelamo idejno zasnovo z grafično podobo vašega vozila. Na ta način si najlažje prestavljate, kakšen bo končni izgled vašega vozila.

Nudimo vam kompletno storitev, od idejne zasnove do končne izvedbe in montaže nalepk na vozilo.

Natančnost lepljenja
Natančnost lepljenja

Pri postopku montaže nalepk na vozilo uporabljamo različne tehnike, da se izognemo neposrednemu stiku noža s površino vozila. Večina naših nalepk je izdelana šablonsko, to pomeni, da so vse nalepke že predhodno računalniško izrezane na končne dimenzije in zato povsem natančno pašejo na obliko vozila. Tudi v primeru nešablonske polepitve se z različnimi tehnikami izogibamo stika noža z barvo, zato je vozilo tudi po takem posegu povsem brez sledov noža na laku vozila.

certifikati
Certifikati

Pri montaži nalepk se stranka lahko zanese na nas. Zagotavljamo profesionalno in kakovostno storitev na najvišjem nivoju. To velja tako za material kot tudi za montažo. Naši monterji so podkovani s širokim tehničnim znanjem, kar zagotavlja montažo brez poškodb na laku in se zagotovi dolga življenjska doba nameščenih materialov.

certifikati
Kakovostni materiali
Kakovostni materiali

Pri svojem delu uporabljamo izključno materiale brendiranih proizvajalcev Oracal, 3M, Mactac in Avery. Želimo, da so naše stranke popolnoma zadovoljne z našo storitvijo. Vedno uporabljamo izključno materiale priznanih proizvajalcev. Vse naše nalepke na vozilih so natisnjene z vrhunsko strojno opremo ter vedno dodatno zaščitene z laminacijsko folijo, kar dodatno izboljša obstojnost na mehanske in vremenske vplive.
S posebnimi materiali lahko popestrimo design in hkrati zagotovimo, da boste zares opazni.

Galerija

Copy link
Powered by Social Snap