ZUP design d.o.o.

Promo

V podjetju ZUP design d.o.o. se že več kot 20 let ukvarjamo s ponudbo poslovnih in promocijskih daril. Konkurenca na tem področju je zelo velika, zato se trudimo biti konkurenčni na vseh ravneh. 

Ponujamo širok izbor kvalitetnih poslovnih daril. So izjemno primerna za obdarovanje vaših poslovnih partnerjev ali svojih zaposlenih. Poslovna darila dokazano širijo prepoznavnost blagovne znamke, pospešujejo prodajo in krepijo
pripadnost podjetju.

Najbolj priljubljena promocijska darila so še vedno kratke majice in druge vrste tekstila. Klasika so seveda še vedno tudi kemični svinčniki, dežniki in koledarji.

Razmislite kdo je ciljna stranka, kakšne vrste sodelovanja imate z njo in se odločite za primerna promocijska darila. Izbira je zares velika, podjetje ZUP design pa bo poskrbelo, da boste čimprej prejeli izbrane izdelke.

Razmislite kdo je ciljna stranka, kakšne vrste sodelovanja imate z njo in se odločite za primerna promocijska darila. Izbira je zares velika, podjetje ZUP design pa bo poskrbelo, da boste čimprej prejeli izbrane izdelke.

Textil za vse letne čase

Široka ponudba promocijskega tekstila: izbirate lahko med različnimi materiali in blagovnimi znamkami. Svetovali vam bomo kaj bi bilo za vaše potrebe najbolj primerno. Seveda vse v vašem finančnem okviru.

Dodelava

Pri nas naročena oblačila lahko dopolnimo z vašimi logotipi. Dotisk vršimo v sitotisk tehniki, tehniki toplotnega transferja preslikačev ali zvezemo.

Lastni grafični oddelek
Lasten grafični oddelek sodobni design po vaših željah

Profesionalno oblikovanje pusti pomemben odtis na vseh materialih, s katerimi vaše podjetje komunicira na trgu - naj bo to logotip, celostna grafična podoba, vozilo, tiskovine ali promocijski material. Nudimo enostavno in cenovno ugodno storitev, s katero opravimo delo oblikovanja in grafične priprave. Nazorno vam pokažemo celoten potek dela. S tem je odločitev o končnem izdelku in njegovi izvedbi za vas preprostejša in preglednejša, hkrati pa so vam stroški znani vnaprej. Profesionalno oblikovanje pusti pomemben odtis na vseh materialih, s katerimi vaše podjetje komunicira na trgu - naj bo to logotip, celostna grafična podoba, vozilo, tiskovine ali promocijski material. Nudimo enostavno in cenovno ugodno storitev oblikovanja in grafične priprave. Nazorno vam pokažemo celoten potek dela. S tem je odločitev o končnem izdelku in njegovi izvedbi za vas preprostejša in preglednejša, hkrati pa so vam stroški znani vnaprej. 
Sledimo trendom, izboljšujemo izdelke in storitve v skladu z željami naših strank. Zagotavljamo najvišjo kakovost storitev v vseh fazah dela in smo usmerjeni k nenehnemu izboljševanju

PERSONALIZIRANI KOLEDARJI IN NAMIZNE PODLOGE

Kvalitetni in raznovrstni koledarji, personalizirani stenski in namizni. Vaši poslovni partnerji si jih bodo zapomnili.

POSLOVNA IN NOVOLETNA DARILA

Poslovna darila so namenjena obdarovanju poslovnih partnerjev ob posebnih priložnostih ali ob koncu poslovnega leta, izboljšanju in nadgradnji odnosov s poslovnimi partnerji ali obdarovanju zaposlenih za uspešno delo ob koncu poslovnega leta. Primerno poslovno darilo izraža primerno mero distance in formalnosti, ne sme biti preveč osebno, naj bo klasično in čim bolj splošnega okusa, ne sme biti predrago,mora biti kvalitetno in uporabno. Novoletna poslovna darila so aktualna ob zaključku poslovnega leta, ko se spomnimo poslovnih partnerjev in uspešnega sodelovanja z njimi, podarimo partnerskim podjetjem kot zahvalo in pozornost ter s tem nadgradimo poslovni odnos. Darila naj bodo čim bolj kvalitetna in unikatna, lahko jih tudi opremimo z voščilom, naj bodo čim bolj diskretno opremljena z logotipom vašega podjetja. Poslovna darila lahko popolnoma prilagodimo glede na Vaše želje in potrebe s tem da jih potiskamo, graviramo ali vezemo z Vašim logotipom/sloganom/napisom, izdelamo skladno z vašim obstoječim CGP-jem ter izdelamo samostojni design prilagojen poslovni priložnosti.

Od kemičnega svinčnika, dežnika, darilne vrečke ... pa do nahrbtnika, copat, kap itd...

Z ekipo, ki ustvarja kreativne izdelke ter predlaga in najde primerna darila v želenih stroškovnih okvirih,
vas vabimo, da nam prepustite svoje skrbi z iskanjem malih presenečenj. Vabljeni k ogledu naše galerije!

Galerija

Copy link
Powered by Social Snap